Leipätehdas, Kaikukatu 4
Tanssisali 4.krs
To / Thu 13.6. 17:00-18:30
Liput / Tickets 5e
Varaa paikkasi /  Reservation

Vogue on New Yorkin Harlemista 1970-luvulla mustan- ja latino- sateenkaariyhteisön sisällä syntynyt tanssimuoto, joka kuuluu yhteisön luomaan Ballroom-kulttuuriin. Vogue on jaettu erilaisiin alamuotoihin, joista tunnetuimpia on opettamamme Vogue Femme. Vogue Femmen liikekieli on pehmeää ja naisellista, mutta myös paikoitellen kovaa ja iskevää.

Vogue Femme alkeet -workshopilla opetellaan Vogue Femmen viittä eri elementtiä ja harjoittelemme niitä eri lailla varioiden. Tunnilla tehdään hieman koreografiaa. Työpajaa suositellaan yli 15-vuotiaille.

Amanda & Lydia (aiemmin tunnettu nimellä Amanda & Ofimja) on vuonna 2015 perustettu helsinkiläinen kantaaottava tanssi- ja performanssitaideduo, jonka taide perustuu Queer- ja Ballroom- kulttuuriin.

Duon tanssissa keskeistä on sensuelli ja pehmeä estetiikka, mutta myös feminiininen voima ja itsevarmuus. Molemmilla esiintyjistä on pitkä tanssitausta sekä kilpailun (mm. Street SM), esiintymisten ja opettamisen merkeissä. Duo on esiintynyt erilaisissa klubi-, underground- ja aktivistiyhteisöissä, kansainvälisillä performanssitaidefestivaaleilla sekä Jenni Vartiaisen ja Alman kaltaisten suomalaisartistien, ja yhdysvaltalaisartisti Princess Nokian kanssa.